From: Tomas.peceny [mailto:t.peceny@volny.cz]
Sent: Tuesday, June 01, 2010 11:27 PM
To: 'jaroslav.palas@kr-moravskoslezsky.cz'
Subject: poděkování za postoj proti nezodpovědnosti média

 

Dobrý den pane hejtmane,

    na svých stránkách se snažím uvažovat o politice. Z nich je jistě vidět, že nefandím levicové ideologii ani řadě politiků ČSSD.

Jsem moc rád, že Vy máte pochopení pro snahu nerozdmychávat staré národnostní spory, jak vidím ve Vašem protestu Tak už dost! 10.5.10, jehož text uvádím dále. Proti tomu televiznímu pořadu protestuji i já článkem */ . ( Jeho název Vás možná zarazí, je dán mou definicí používání pojmů 'levicovost' a 'pravicovost' pro tu mou stránku; používáte-li jinou definici, napište mi ji prosím.) Připravuji tím důraznější protest proti následujícímu takovému pořadu České televize.

    Nad Vašimi slovy jsem si uvědomil, že snahou původních "autorů" takové propagandy může být právě provokování extremistických nálad v naší republice, jejichž projevy nám pak s morální převahou vyčtou. V té souvislosti není možná bez zajímavosti se podívat do úvodu mého staršího článku Bohumil Doležal, extremismus a petice a do korespondence citované v tom mém článku i v rubrice Názory jiných lidí těch mých stránek, zejména na tu s p. Janýrem.

    Do té rubriky teď také vyvěšuji toto poděkování a, budete-li souhlasit, vyvěsím tam také Vaši případnou odpověď.

    Děkuji Vám za pozornost,

         RNDr. Tomáš Pečený