K současné vládní krizi
v souvislostí s obviněními z Mladé fronty proti ministru Babišovi

Tomáš Pečený

   Ke krokodýlím slzám, které šéf Mladé fronty a politici zejména Sociální demokracie, Top09 a vládních lidovců a spřažená média roní nad ztrátou politické kultury a důvěry v tu Mladou frontu důsledkem obvinění z politického ovlivňování, které vyslovil novinář toho média a k té politické kultuře, kterou předseda vládních lidovců nechal tak odsoudit německému politikovi: Prosím uvažte, že p. Babiš to médium koupil potom, co jeho němečtí vlastníci přinejmenším umožnili novináři toho média vykonstruovat zjevně falešné obvinění českého ministra obrany z korupce a přimět velvyslance USA k dodatečnému uplatnění té obžaloby. A uvažte, jaké prostředky byly používány.

   Ten popis je bohužel stále aktuální. Nejspíš i záměrné poškozování České republiky takovými médii a jejich spolupachateli už mělo zase tu formu veřejných protestů; jejich organizátoři byli nejspíš pořád ti stejní.

   K jednání prezidenta Zemana: Prosím podívejte se na důvod, který mne vedl k tomu, že jsem ho v druhém kole volil. Ten důvod trvá.