ukázka z Koránu

Pozor, tenhle odkaz vede na stránku, kterou může moc lidí doplňovat. Na ní mi už dvakrát havaroval Internet Explorer 7.0.

     Prosím zvolte následující odkaz jen, máte-li aspoň dobře aktualizovaná Windows XP a dobrý protivirový program úplně aktualizovaný a počítejte s tou možností havárie internetového prohlížeče; v Internet Exploreru si ten odkaz třeba vyvolejte do dalšího okna klepnutím pravým tlačítkem myši a volbou z  místní nabídky; ta Windows XP není podle pokynu Microsoft potřebí po takové havarii restartovat. Přesto, kdyby se vám to stalo, doporučuji ten restart počítače a puštění protivirového testu.


    Je to Jesus in the Quran Surah Mary . Na témž místě bylo i video s podrobnějším anglickým výkladem, přímo o islámském pojetí ve srovnání s křesťanským.

 

    (Zkusil jsem umístit tu ukázku tak, abyste si ji mohli stáhnout bez rizika; požádal jsem Youtube o svolení, ale doteď bez odezvy. 5.4.11 vidím, že je tam jen hláška, že to zveřejnění bylo přerušeno kvůli autorským právům. Jde o filmové zpracování se zpěvem a odezvou zbožného shromáždění o panně Marii, i se znázorněním 'ducha svatého' a těžkou cestou rodičky Marie pouští, při níž byla zázrakem zachráněna a přinesla miminko Ježíše zástupům; lidé poznali jeho moc a vyznali svou víru v něj. Ten hudební doprovod zněl po mé uši podobně, ale působivěji než */.)