Tento text (jeho první odstavec) jsem odeslal 10.6.09 9:51 redakci Britských listů s návrhem na uveřejnění, formulářem ze stránky a současně pro jistotu zdvojeně mailem. Příjem obou těch sdělení byl potvrzen.

 

komunistické snění

reakce na články  Voliči potrestali Paroubka a Rozhněvaní voliči zůstali většinou doma, ale nepodpořili extremisty a řadu dalších

Tomáš Pečený

 

   Že už by lidi v Evropě konečně začínali chápat, co jim prospívá a tedy že levicové sny jsou úplná pitomost? To by bylo příliš krásné. Ovšem Kotrbovo odvolávání na řešení prosperity a blahobytu Ficovou vládou a svádění  výsledků voleb jen na špatnou PR a špatného bosse ČSSD je příznačné. I to, jak ten obchodník s  krizí z toho druhého článku svádí výsledek voleb jen na lenost těch, kteří podle něj měli volit opačně.

    A těch dalších nářků a hlubokých rozborů o morální a všech možných jiných krizích naší demokracie, které je právě teď  třeba urychleně řešit, aby se ten hrůzný omyl voličů dal opravit. O takové propagandě ten článek o pitomosti socializmu a goebbelsovských demagozích právě je. I hanebnost privatizace se zase hodí, viďte pane doktore Pokorný */. O tom, že tu obtížnou a nezbytnou transformaci zavinili komunisti tím, že ten majetek předtím vyloupili, jste se nějak zapomněl zmínit. Slyšel jste někdy o tom, jak jsou placeni vědci ve státech, kde to komunistické vyloupení neproběhlo? Ale mohu Vás potěšit, i tam je z nich mnoho Vašeho vyznání, o tom píšu. Je ovšem částečně omlouvá, že oni a jejich blízcí si důsledky toho vyznání nezkusili.