P. Bok má potíže s počítačem; na tu otázku přípustnosti té metody chytání kapsářů (*/) mi odpověděl osobně: Ta metoda je v pořádku eticky i co do znění zákona.

Tímto mu znovu děkuji,

     Tomáš Pečený 14.5.14


From: Tomas.peceny [mailto:t.peceny@volny.cz]
Sent: Friday, March 21, 2014 7:08 PM
To: 'john.bok@spoleksalamoun.com'
Subject: RE: *** SPAM ***soud s MUDr. Bartákem

 

Dobrý den pane Boku,

     ten dopis, na který se ptáte, je v té zveřejněné korespondenci justičnímu činiteli. Snad nebudete mít námitky, že ten svůj dopis teď zveřejním, pro jednotnost formy toho zveřejňování i s tím Vaším dotazem o co jde. Jeho text totiž vysvětluje i okolnost, která se týká dalších lidí, proto jsem jeho kopii poslal panu obhájci Monsportovi pro informaci (teď vidím, že jsem to tam měl uvést výslovně, abych ho co nejmíň zdržel).

     Děkuji Vám,

         Tomáš Pečený

 


From: john.bok@spoleksalamoun.com [mailto:john.bok@spoleksalamoun.com]
Sent: Friday, March 21, 2014 12:29 PM
To: Tomas.peceny
Subject: Re: *** SPAM ***soud s MUDr. Bartákem

 

Vážený pane Pečený,

e-mail na který odkazujete mi 8.3.2014 (Saturday, March 08, 2014 11:22 AM) nepřišel.

S pozdravem John Bok


From: Tomas.peceny

To: john.bok@spoleksalamoun.com

Cc: 'advokátní kancelář JUDr. Josef Monsport'

Sent: Thursday, March 20, 2014 2:29 PM

Subject: soud s MUDr. Bartákem

 

Dobrý den pane Boku a pane doktore Monsporte.

    Pane Boku, nemýlím-li se, sledujete jednání toho soudu osobně. Já se o tu věc zajímám soustavně od r. 2010 a výsledky zveřejňuji na svých stránkách; tak jako o některých jiných věcech, totiž formou pokusu o veřejnou korespondenci s panem MUDr. Bartákem či jeho obhájcem. Je jasné, že na tento pokus se nevztahuje pravidlo 'Žádná odpověď je také odpověď' z těch, uvedených pod seznamem té korespondence, ani podle těch pravidel, ani podle reálných okolností.

   V té souvislosti mám právní otázky a, ačkoliv právní laik, i náměty. Pokusil jsem se je uplatnit dotazem justičnímu činiteli.

   Prosím Vás, podívejte se na ty otázky a náměty, které tam jsou psány touto barvou v mém dopisu Saturday, March 08, 2014 11:22 AM. Odstavec, obsahující řetězec 'názor na přípustnost {...}? Za jakých okolností se smí {...} používat' si prosím nahraďte původním '

{...}

'; ten odstavec ovšem prosím nezveřejňujte, aby se ten postup pak dal prakticky používat.

   Prosím svolte k uveřejnění i tohoto dopisu a případné Vaší písemné odpovědi v té rubrice Názory jiných lidí těch mých stránek, snad s označením 'John Bok, Šalamoun'. Budu Vám zavázán, i když mi odpovíte osobně, bez zveřejňování. V tom případě bych nejspíš k tomuto dopisu přidal svůj komentář a vyžádal si Váš souhlas s uveřejněním v konečné formulaci.

   Děkuji Vám za pozornost,

       Tomáš Pečený