Ti "bojovníci za mír" tvořili de facto mnoho zahraničních divizí sovětské armády; mají i dnešní obdobu. K skutečným výsledkům, jimi dosažitelným proti státům náckovského typu: připomeňme si tu neutralitu Belgie. Nenásilný odpor může být účinný, když proti nám stojí odpůrce, který má aspoň nějaké zábrany a na vlastní oči nás vidí (Gándhí - Angličani); jinak je to dnes jen cesta k hromadné ošklivé sebevraždě nás i všeho živého.

 

   Pozor i na tu jejich propagandu, viz další článeček k "demoliční hypotéze" : Jako odezvu na minulý článek jsem dostal od agilní takové propagátorky připomínku

Pokud Vám schází informace o tom, kdo dvojčata shodil a potřeboval z američanů dostat další peníze na zbrojení, najděte si je.

.

   Ta připomínka má klasickou formu propagandy: zlehčování té pomalé vraždy 3000 lidí (zboření mrakodrapu Obchodního centra) volbou obrazu, obdobné jako u známých termínů 'něco votočit', či 'někoho sejmout'. I obsah; o "publikaci" toho obsahu vím, ale nepřikládám jí váhu, protože nevím o žádném dokázaném případu, kdy by instituce demokratického státu vraždila ve velkém své vlastní občany, aby navenek něco dokázala. (O absurdním takovém případu vím z konce náckovské Říše, viděli jsme ho ve filmu 'Pád Berlína'. Já jsem dlouho nechápal, co znamenala scéna s úmyslným zatopením krytu v berlínském metru. Teprve časem mi její základ potvrdil a obsah vysvětlil mladší spolupracovník, Žid, než emigroval: náckové se rozhodli ukázat Prozřetelnosti, kam to vede, když je nechá prohrát válku; a s představou, že takhle vyšší moc přimějí ke konečnému zásahu v jejich prospěch, způsobili záměrně hodně ošklivou smrt spousty lidí té své "vyvolené" vyšší rasy - starců, žen a dětí.)