Karel Čapek (volně): 'Ploštice: "Každý máme právo na svůj světový názor. Já například smrdím."'

     Podívejme se na Cibulkovu "logiku" v odkazu "Pravý blok".  Zkusím použít tu "logiku" na něj: Dokud neuvidím potvrzení BIS, CIA a ruské zpravodajské služby, že Petr Cibulka je agentem nějaké nepřátelské mocnosti, který má v Česku za úkol otrávit veřejné mínění a přimět lidi, aby se stavěli proti radaru a odsuzovali demokratický režim a jeho nejvyšší představitele, budu si o jeho duševním zdraví myslet své. Viz tu i kousek textu o svobodě projevu .

     Vzpomeňme si také, "pracovníci" které instituce to byli, a v zájmu koho "pracovali", ti, kdo v r. 1969 na Václavském náměstí během naší "hokejové" manifestace rozbíjeli služebnu Aeroflotu, s použitím profesionálního nářadí.

     Celý tenhle můj konglomerát textů je věnován varování před dezinformační propagandou. Proto prosím ty, kdo teď na ty mj. Cibulkovy šplechty skáčou, aby si jednak vzpomněli na jeho pověstné vystoupení proti prezidentu Havlovi a jednak si moc dobře rozmysleli, komu takové šplechty asi slouží. A nemusí to být ani tentýž z toho roku 1969, viz i ostatní moje texty tady, v nich najdete ještě aspoň dva další mocné zájemce o takovou Cibulkovu službu.