Triumvirát

Tomáš Pečený

 

   Tak už víme, jak bychom dopadli po volbách při vítězství levice:

premiér - Paroubek,

zdravotnictví - Rath a správně v té společnosti

zahraničí - Zaorálek, i když Rouček by se tam hodil také.

    Viz u těch "nižších" jmen v 1/, 2/, 3/, 4/. Paroubek, ředitel (či náměstek?) RAJ za totáče, viz 3/ u jména i 2/ u slova 'silné', to důstojně zastřešuje a trvalým opakováním (viz u toho slova v 1/), že ČSSD za žádné dluhy nemůže a nebude moci ani při dalším rozdávání, a že goebbelsovské metody používají jen ti druzí, naplňuje tu úlohu i formu PRopagandy, o níž je tahle moje stránka.

 

   Teď uslyšíme z těch (skoro všech, levicových) médií, jak se jen navzájem ty velké strany strašejí tou druhou. A že ODS a Machova strana nemá žádný program (taková média "přehlédnou", že ochrana správného fungování trhu a skutečná opatření proti pádu do dluhové pasti á la Řecko a proti potížím á la Litva a Maďarsko jsou jejich program trvale). Ta cizí případně zdůrazní potřebu změny zvolením p. Schwarzenberga 3/ (jeho výroku, tak jak byl citován na novinky.cz, 'Bojujme proto, abychom urychlili podpis, abychom mohli pracovat pro Evropu,' rozumím dobře, totiž stejně jako jiným jeho prohlášením celým z jiných pramenů). Pozor na ně!

 

    Mohu jen opakovat z 2/: Prosím všímejte si dobře ekonomických aktivit, předchozího života a tváře také u lidí, kteří zařizují tu levicovost!