From: Tomas.peceny [mailto:t.peceny@volny.cz]
Sent: Sunday, June 06, 2010 9:40 AM
To: 'info@pratelemilosezemana.cz'
Cc: 'cksterba.zl@volny.cz'
Subject: pro pana Miloše Zemana

 

Dobrý den pane Zemane,

    na svých svých stránkách se snažím uvažovat o politice. (Tenhle dopis je bratříček toho, který jsem poslal panu hejtmanu Palasovi.)

    K Vám mám jiný poměr než k p. Paroubkovi; je dán i tím, že jste s dnešním prezidentem Klausem dokázali dohodnout opoziční smlouvu, prospěšnou pro nás všechny lidi České republiky 1/ , Vaším výrokem 'S teroristy se nevyjednává, s teroristy se bojuje!', s kterým souhlasím bezvýhradně, i Vaším postojem k "sudeťácké" propagandě, které se týkají moje články Bohumil Doležal, extremismus a petice, opravdu Česká televize i hnědá? a odkazy z nich.

    Do rubriky Názory jiných lidí těch mých stránek vyvěšuji i tenhle dopis a, kdybyste mi odpověděl a souhlasil, vyvěsil bych tam tu Vaši odpověď. Moc by mne a asi i mnoho dalších lidí zajímalo, jakou definici pojmů 'levicovost'a 'pravicovost' (pokud možno odlišnou od té u slova 'pravičáci' v korespondenci s panem ing. Hoškem) byste použil Vy. O tom jednám v úvodu textů o socializmu, které považuji za své občanské krédo, a v jejich odkazu termíny.

    Děkuji Vám za pozornost,

         RNDr. Tomáš Pečený