From: Tomas.peceny [mailto:t.peceny@volny.cz]
Sent: Tuesday, December 28, 2010 5:32 PM
To: 'Petr Jánský'
Subject: i tohle je v duchu té propagandy; PF

 

Dobrý den pane Jánský,

    příbuzný mi poslal odkaz na pohled "umělce" na naši současnost; zařadil jsem to do souvislostí v článcích nám Čechům vládla... a u sv. Václava 17. listopadu 2010 u řetězce 'uměl'.

    Přeju Vám úspěchy a zdraví do nového roku, když Vánoce jste už doufám také prožil v pohodě. PF 2011 aspoň nezatíží Vaši mailovou schránku,

    Váš

         Tomáš Pečený

 

{Opravuji tu svou formulaci, jak jsem ji měl napsat a také podle aktuálního stavu,

         Tomáš Pečený, 25.11.10}


From: Tomas.peceny [mailto:t.peceny@volny.cz]
Sent: Wednesday, August 25, 2010 10:01 PM
To: 'Petr Jánský'
Subject: RE: co BL netisknou

 

Dobrý večer pane Jánský,

    děkuji Vám za ten souhlas. Moje základní stránka je Tomas Peceny , na ní jsou odkazy dál na mé politické názory a tam i na korespondenci Názory jiných lidí. Do té korespondence pod Vaším jménem vyvěšuji tu Vaši parodii, kterou bych nazval 'vyznání pocitů občana ČSSR za Husáka v podání ne zcela objektivního publicisty'.

    Nápadně mi připomíná takové "odborné" texty, které vídám i o jiných obdobích svého života, viz i u slova 'agitka' v podčárníku článku výchova, vzdělání a propaganda, nebo o období 1945-1948 u nás. Když se podíváte na úvod o termínech základního souboru textů o socializmu, uvidíte, proč bych v analogii s pojmem 'Vokovická Sorbonna' pro tu sortu takových "odborníků", ve skutečnosti PRopagandistů, použil termín 'Mnichovská Sorbonna'.

    Ten popis tady na začátku, jak se k těm mým textům propracovat, by se Vám mohl hodit i pro přímé odkazy tady na jednotlivé články, např. ten uvedený o výchově. Na těch stránkách seznamu článků svých politických názorů a názorů jiných lidí mám poznámky o zobrazování: Podle mého počítače i podle sdělení technické podpory Microsoft by se ty stránky měly zobrazovat správně a ty přímé odkazy nalézt rovnou. Ale některé instalace počítačů to nedokáží, podle sdělení té technické podpory možná v souvislosti s používáním různých doplňků internetového prohlížeče. Ale ani vypnutí těch doplňků (podle toho mého návodu) někde nestačí a je možné, že nemám všechno zcela korektně; to tam píšu. Ten návod jsem mezitím doplnil tak, že by měl fungovat každému. Ten postup od základní stránky šel zatím každému. Podobná situace je doteď i s některými odkazy v tom článku v Britských listech, kterému Dr. Čulík dal titulek Čulíkův protičeský rasismus.

    Oceňuji znova, že tu mou drsnou kritiku i na sebe, nám Čechům vládla, tak uveřejnil celou. (Ovšem se mnou se také někteří autoři dopisů nemazlejí.) V těch Britských listech některé odkazy dosud nefungují a bylo by tedy potřebí se k nim dostat např. použitím toho článku na mé stránce. Ten můj způsob psaní s hojným a podstatným využíváním odkazů do vlastních textů má řadu výhod, ale je dost pracný a při přenosu těch množin textů jinam má takovéhle potíže. (Na to jsme narazili s Dr. Čulíkem už při pokusu zveřejnit ten základní soubor textů o pitomosti socializmu; redakční systém Britských listů nepřipouštěl tak složitou stavbu vzájemných odkazů, takže to Dr. Čulík nakonec vyřešil odkazem na tu mou stránku. Včera jsem mu poslal ten soubor ve tvaru, který by mohl být plně funkční i v tom jeho redakčním systému; uvidíme, bude-li mít čas a trpělivost to zkusit a jestli to bude fungovat.)

    Těch textů je už fůra; asi je nejšikovnější se podívat na něco, co Vás zaujme a pak pokračovat pro orientaci po těch odkazech, dokud Vás to bude bavit.

    Zdraví a pohodu,

        Tomáš Pečený

 

> -----Original Message-----

> From: Petr Jánský [mailto:janskypetr@centrum.cz]

> Sent: Tuesday, August 24, 2010 6:53 PM

> To: Tomas.peceny

> Subject: RE: co BL netisknou

>

> dobry den pane Peceny

> prosim zverejnete tuto verzi

> a napiste mi kde to visi

> rad si poctu vase clanky

> dekuji pekne a srdecne zdravim

> PJ


From: Tomas.peceny [mailto:t.peceny@volny.cz]
Sent: Tuesday, August 24, 2010 6:16 PM
To: 'Petr Jánský'
Subject: RE: co BL netisknou

 

 Dobrý den pane Jánský,

      děkuji Vám za ten postoj. Ten text odpovídá přesně mým pocitům (při čtení takových článků, jako je ten Čulíkův, zejména v tom tisku cizích majitelů) a s radostí ho vyvěsím. Zrovna jsem sedal k počítači, abych tu svou oslavu jeho importovaného pohledu na nás, pobloudilé Čechy a navíc ne zcela zlevicované, ještě trochu doplnil. {Kdybyste si snad nepřál zveřejnění svým jménem, dejte mi prosím vědět co možno obratem, ten Váš příspěvek sedí dokonale a už se na to vyvěšení těším.}

      Váš

           Tomáš Pečený

 

> -----Original Message-----

> From: Petr Jánský [mailto:janskypetr@centrum.cz]

> Sent: Tuesday, August 24, 2010 10:10 AM

> To: t.peceny@volny.cz

> Subject: co BL netisknou

  příloha: parodie

>

> zdravim PJ