Odkaz na tento text jsem odeslal 1.6.10 19:30 redakci Britských listů (Dr. Čulíkovi a p. Kotrbovi) s návrhem na uveřejnění, formulářem ze stránky; příjem byl potvrzen. S panem Kotrbou jsme si totiž před časem psali o osvobozování od náckovské okupace a o zážitcích našich rodičů.

levicovost České televize už nejen růžová a zelená, ale i hnědá?

Tomáš Pečený

 

    Snaha některých našich spoluobčanů mentorovat nás ostatní pod záminkou sebereflexe i za cenu nejsprostšího zkreslování historie, ke škodě spolužití národů v Česku i v Evropě a ke škodě nás jako lidí, národa a státu, kterou jsem kritizoval už v článku Bohumil Doležal, extremismus a petice a pak na této své stránce zejména v 1/ a u slov 'vraceli' a 'analytici' 2/ a které se týká i moje korespondence s p. Beerem, pokračovala surově v minulých dnech na České televizi.

    Pořad zabíjení po česku v hlavním vysílacím čase svátečního dne 5.5.10 boje proti náckům nechal, využitím nejdrsnějších receptů PRopagandy, v divácích jednoznačně dojem, že skoro jediná zvěrstva kolem náckovského rozbití Československa, okupace a celé druhé světové války bylo surové zacházení s německými civilisty u nás, jejich vyhnání do válkou zničeného Rakouska a Německa a jejich vraždění československými příslušníky, které nařídil prezident Beneš v přítomnosti paní Benešové. Tak, jak se na nás i na Evropu ta sudeťácká PRopaganda soustavně mnoho let valí: Bez zřetelné zmínky o tom, že byli přesunuti na místo zbylé po desítkách milionů obyvatel do státu svého jazyka a 'krve', který válečným pokusem o ovládnutí Evropy připravil o život i ty své obyvatele. A že němečtí vojáci hnali několik hodin, dní či týdnů před tím české civilisty před svými tanky proti pražským povstalcům, vraždili české civilisty včetně dětí a vypalovali před zraky zbylých členů rodin jejich domy. A že v tu dobu předvedli názorně Čechům i v transportech koncentráčníků, jak je také možné v dvacátém století zacházet s lidmi, viz tu v odkazu 3/ u slova 'hnědé'. A že na vzniku a průběhu té bestiální války a okupace, v jejímž závěru nám takové věci už připadaly běžné, se ti Němci z Čech významně podíleli. A že přístup Němců byl veden výslovně a důsledně ve jménu toho, že Němci jsou vyšší rasa a my jsme proto povinni jim sloužit, i doslovně jako pokusná zvířata. A že po jejich svobodně zvolené Sudetendeutsche Partei a dalších náccích zbyly dokumenty podrobných plánů postupu likvidace českého národa, podepsané i českým Němcem K.H.Frankem, které můžete vidět v knihách citovaných v tom článku Doležalovi a v uvodním komentáři korespondence se Sudetendeutsche Landsmannschaft a které už částečně uskutečnili, viz tu článek o socializmu u slov 'zavření', 'Henlein' a 'Frank'.

     Proti tomu pořadu protestoval důrazně i hejtman Palas.

    Teď vidím v článku Dějiny jako nástroj předvolební propagandy, že základ toho pořadu inicioval server i-DNES.cz. Tím se vysvětluje skoro všechno, viz můj článek o českém tisku s cizími vlastníky. Serioznosti médií se věnuji i v článku 4/ a v odkazech z něj.

    Vy mladší (než já, tedy skoro všichni), kdo jste to nezažili, prosím podívejte se do korektní historické literatury, např. té, kterou jsem uvedl v těch svých článcích, zejména do knížky 'Rozumět dějinám'. V ní jsou ty události popsány přesně a vyčerpává všechno podstatné, včetně těch brutalit, které nám Česká televize v ten sváteční den předváděla. I do knihy dokumentů 'Edvard Beneš - Odsun Němců z Československa' o skutečném prezidentově přístupu.

    Za vzor serioznosti nám mnozí kladou britský přístup a BBC. Považujete za možné, že by v den korunovace britské královny vysílala BBC v hlavním vysílacím čase pod názvem 'Zabíjení po anglicku' účelově střídané obrazy královny Viktorie, pronášející odsudek nemravnosti, s krvavými detaily obětí Jacka Rozparovače a s obrazy královnina pomníku a její korunovace?! A k tomu výpovědi očitých svědků s komentářem BBC v duchu Goebbelsova tisku, že královna ty vraždy a jejich způsob nařídila?!