From: Tomas.peceny [mailto:t.peceny@volny.cz]
Sent: Thursday, November 10, 2011 10:15 AM
To: 'viola.bastyrova@nativepr.cz'
Subject: FW: panu Prouzovi; na vědomí panu řediteli Kohoutovi - informace o korupci

 

Dobrý den paní Baštýřová,

    prosím předejte tenhle mail panu řediteli Kohoutovi a panu Prouzovi,

    Děkuji Vám,

        RNDr. Tomáš Pečený

 


From: Kičmerová Lada [mailto:lada.kicmerova@partners.cz]
Sent: Thursday, November 10, 2011 10:08 AM
To: Tomas.peceny
Subject: Mimo kancelář: panu Prouzovi; na vědomí panu řediteli Kohoutovi - informace o korupci

 

Dobrý den,

do pondělí 21. listopadu jsem v zahraničí bez přístupu k internetu. I mobilní signál budu mít pravděpodobně nepravidelně. V urgentních případech mi pište SMS na 777 825 389.

Pošta není přesměrována.

Jste - li novinář/ka, můžete se obrátit na kolegyni Violu Baštýřovou z agentury Native PR: viola.bastyrova@nativepr.cz, tel.: 221 592 450, GSM: 776 21 05 99.

V marketingových záležitostech se případně obracejte na kolegy Davida Pokorného (david.pokorny@partners.cz) nebo Danu Palátovou (dana.palatova@partners.cz).

V záležitostech k webu a časopisu JsmePartners pište kolegovi Jakubovi Zemanovi (jakub.zeman@partners.cz).

Děkuji,

Lada Kičmerová


{Ve svém textu pro zveřejnění opravuji slovo, jak jsem ho měl napsat, kdybych byl psal pečlivěji

      Tomáš Pečený    10.11.11}

From: Tomas.peceny [mailto:t.peceny@volny.cz]
Sent: Thursday, November 10, 2011 9:57 AM
To: 'Lada.Kicmerova@partners.cz'
Cc: 'info@ceskatelevize.cz'
Subject: panu Prouzovi; na vědomí panu řediteli Kohoutovi - informace o korupci

 

Dobrý den pane řediteli Kohoute,

   děkuji Vám za tu informaci,

        Tomáš Pečený

 

Dobrý den pane inženýre Prouzo,

   podle informace, kterou mi laskavě poskytl pan ředitel Kohout, šlo o materiály, citované v jeho dopisu. V žádném z nich nevidím prokázánu tu částku velikosti deficitu našeho státního rozpočtu, o kterou by byla naše republika poškozena korupcí tak jak jste o ní mluvil v tom televizním pořadu.

   Ty materiály jsou patrně popisy metodických postupů obecně užitečných pro omezování prostoru pro možnou korupci a definice toho prostoru, tak jak je NERV za účasti pana ředitele Kohouta Vaší firmy Partners doporučuje vládě a jejím prostřednictvím zákonodárcům.

   Prosím pozor na to, že taková nepodložená (snad extrapolující) prohlášení, jako to Vaše, pronášená veřejně, moc nahrávají té atmosféře, že naše republika je i na rozdíl od okolních států prolezlá korupcí; a tedy tu korupci přímo zhoršují a škodí nám všem, jak o tom píšu v textu jak zacházet s trhem . Tu atmosféru tady šíří za cizí peníze korupčně tisk cizích vlastníků a v rozhodující součinnosti s ním i "naše" další média včetně veřejnoprávní České televize a řada levicových politiků a politicky angažovaných lidí, jak vyplývá z faktů popsaných v tom článku u sv. Václava 17. listopadu 2010.

   Prosím všimněte si toho, že i to Vaše televizní vystoupení může být bráno jako PR podpora lobbyingu pro práci Vaší firmy resp. jejího ředitele, tedy právě to, proti čemu ty jeho a vládní protikorupční aktivity směřují.

   Přitom třeba také pan Pehe v té České televizi "znal" přesně, že v určitém rezortu bylo rozkradeno právě 100 miliard Kč a levicově "věděl", že za to mohou naše zákony; a slýchám mnoho řečí mezi lidmi, kteří takové údaje papouškují. Kdykoliv jsem se snažil, aby někdo z původců, zejména těch uvedených v tom článku o akci "u Václava", mj. prezident Havel a paní Dr. Šiklová, uvedli pramen podkladů, na kterých ty své odsudky Česka, jeho lidí a jeho vlády založili, ukázalo se, že nejvýš šlo také jen o ideologické spekulace založené třeba na tom, že tu komunisti zkazili strach lidí z pekla, jak píšu v tom textu o trhu u slov 'nejkřesťanštějších' a 'tvrdá data'. Prosím podívejte se i do mých textů jsme národ Švejků?! ke slovu 'zaplacená' a do toho o tisku cizích vlastníků od slov 'shrabávat své plánované zisky' na pravděpodobné důsledky.

   Je také dobře si uvědomit, že řeči o korupci jako kapitalizmu vlastní jsou základní metoda levicové socialistické PRopagandy, jak je patrné z Goebbelsova projevu citovaného v textu o socializmu a tam mj. u jmen 'Gottwald' a 'Krejčíř'. A tedy to vše podporují, teď v době masových protestů pořádaných (a tedy i placených) prostřednictvím levicových aktivistů, zase nejspíš od velmoci, které se to hodí.

 

   Prosím Vás uvažte, jak nám všem ta atmosféra o všeobecné korupci tady škodí a dementujte proto výslovně v televizi to své prohlášení.

   Byl bych Vám zavázán, kdybyste mi pro čtenáře v tom případě sdělil i datum vysílání.

   Děkuji Vám,

       RNDr. Tomáš Pečený

 

 

-----Original Message-----
From: Kohout Pavel [mailto:pavel.kohout@partners.cz]
Sent: Tuesday, November 08, 2011 2:35 PM
To: t.peceny@volny.cz
Subject: Materiál pro NERV - korupce

 

Vážený pane,

 

doporučení skupiny lze najít na oficiálních stránkách vlády zde: http://www.vlada.cz/assets/media-centrum/dulezite-dokumenty/Doporuceni-subkomise-NERV-proti-korupci.pdf

 

a především zde: http://www.vlada.cz/cz/ppov/ekonomicka-rada/dokumenty/nerv-boj-proti-korupci--84722/

 

To jsou všechny dokumenty, které byly oficiálně předány a prezentovány vládě i veřejnosti.

 

S pozdravem,

 

 

Pavel Kohout

 

 


From: Tomas.peceny [mailto:t.peceny@volny.cz]
Sent: Thursday, October 20, 2011 8:12 PM
To: 'Lada.Kicmerova@partners.cz'
Subject: panu Prouzovi - informace o korupci

 

Dobrý den pane Prouzo,

    sledoval jsem televizní Hyde park ČT24: 19. 10. 2011 . Do diskuse jsem přispěl dodatečně, pro Vás dotazem

'prosím přesnou citaci té analýzy, kterou citujete o tom, že všechen deficit našeho rozpočtu je působen korupcí. PRopagandy o korupci u nás tu máme dost (http://tpeceny.nazory.cz/politika/drobne/u%20Vaclava.htm ).'

    V té analýze bych se rád vyznal pro své stránky; tento dotaz a Vaši odpověď, v kterou doufám, tam zařadím do rubriky korespondence Názory jiných lidí.

    Děkuji Vám,

         Tomáš Pečený