Subject:

Fwd: Fw: Fwd: Jeli to skutečnost tak již není co řešit

Date:

Mon, 5 Jan 2015 22:40:48 +0100

From:

důchodce1

To:

Tomáš Pečený <t.peceny@volny.cz>

{Příloha byla další z „důkazů demoliční hypotézy“, viz i ředitel Hájek Tuesday, May 03, 2011 12:30 AM

TP}

Posílám Vám další, z podobného soudku . A  jen Vás prosím, abyste nic nikam nezveřejňoval. Proto to neposílám. Je to pouze pro Vás osobně. Myslel jsem si, že by Vás to mohlo zaujmout. Pokud nechcete, nebudu Vám už posílat nic. Věci jsou stejně neověřené a nevíte zda se tomu dá věřit. Zdravím!


Tak dobrou!Noc!


Dej Bůh štěstí !


{...}


Subject:

Re: Fw: Otevřený dopis panu Halíkovi

Date:

Mon, 5 Jan 2015 22:30:04 +0100

From:

důchodce1

To:

Tomáš Pečený <t.peceny@volny.cz>

Ano.


Dej Bůh štěstí !

{...}


Dne 5. ledna 2015 21:23 Tomáš Pečený <t.peceny@volny.cz> napsal(a):


Dobrý večer {...},
     děkuju Vám za dopis, i když mne nepotěšil; obsah té přílohy podle mne naplňuje znaky trestného činu hanobení jednoho významného společenství lidí, bez náznaku nějakého důkazu; proto ho podle uvedených pravidel ani nemohu zveřejnit v plném znění a jen ho charakterizuji i pro to zveřejnění jako souhrn levicového postoje, že za všechnu bídu v islámských zemích a tedy za všechny problémy s nimi a s migranty odtamtud může jen válkychtivý kořistnický americký imperializmus. Za odpověď na ten postoj prosím považujte celé tyhle mé stránky.
     S pozdravem,
          Tomáš Pečený


On 5.1.2015 17:41, důchodce1
wrote:

 
From: {...}
Sent: Monday, January 05, 2015 10:11 AM
To: {...}
Předmět: Fwd: Otevřený dopis panu Halíkovi

From: Tomas.peceny [mailto:t.peceny@volny.cz]
Sent: Saturday, June 02, 2012 1:14 PM
To: '{...}'
Subject: RE: kurvítko

Dobrý den {...},

     ještě k tomu odkazu, který jste mi poslal, tak jak to vyvěšuji do té korespondence s Vámi a do článku o trhu : Ukázala se jiná, podstatná mechanická, závada; i pro hluk pak bylo jasné, že tak se jezdit nedá: prasklá vačková hřídel (s výměnou 17600 Kč, chuděry naše důchodcovské finance). Když jsem se předtím zmínil příbuznému, odborníkovi z automobilového výzkumu, o tom podezření, že by ty hlášky diagnostiky mohly být předstírané, rozhořčeně se zděsil, jak mne něco takového mohlo vůbec napadnout. Vyptával jsem se pak mj. v tom servisu, jestli ta mechanická závada mohla nějak souviset s těmi hláškami, také jestli mne nemohly varovat, že se něco takového děje. Ale ani ti pracovníci servisu ani ten další odborník v tom nevidějí žádnou příčinnou souvislost, ani když se mi teď zatím ta hláška diagnostiky neobjevila; nejspíš šlo o shodu náhod. Takže i to své podezření beru teď jako nepodloženou spekulaci.

    Zdraví a pohodu,

         Tom

 

 

{Pro zveřejnění posledního dopisu jsem svůj text doplnil a upravil.

       Tomáš Pečený                      25.4.12}

 


From: Tomas Peceny
Sent: Monday, April 23, 2012 4:19 PM
To: '{...}'
Subject: RE: kurvítko

 

Dobrý den {...},

    dík za ten odkaz, je pro mne velice aktuální:

    Mám {malé auto zahraniční výroby} z r. 2005 a začala se mi v něm rozsvěcet kontrolka nutnosti obrátit se na servis a auto pak hůř táhne. Ukázalo se, že sdělení diagnostiky (půjčuje mi ji soused) o tom, že nejde třetí válec, je správně. Pokusy vyměnit modul zapalování, svíčky a ventil vstřikovače nepomohly; při té závadě jde opravdu jen první a druhý válec, jak se dá zkontrolovat vytažením konektoru toho ventilu vstřikovače třetího válce. Tlak ve válcích je správný a patřičně stejný.

    Ta kontrolka jde zhasnout tou diagnostikou příkazem 'vymazat všechna hlášení' a pak všechny tři válce pracují správně. Zkušenosti řady mých známých automobilistů jsou takové, jak je popsáno v tom odkazu – mnohatisícové účty za práce servisů se zjišťováním příčiny takové poruchy a za materiál a výměnu údajně vadného modulu; a pak po čase opakování téhož.

    Nechal jsem pro jistotu nahrát nový software/firmware řidicí jednotky (500 Kč); pracovníci dvou servisů mi vysvětlili, že to většinou nepomůže a nabídli mi několik dní blíže nespecifikované práce s tím hledáním a opravou. Zatím jsem to po prvním dalším výskytu té závady vyřešil tou diagnostikou (a od té doby jsem ji už použil víckrát), dokonce mne napadlo, nemám-li si ji koupit, protože soused ji pro svou práci potřebuje. Uvidím, co se bude dít dál.

    Zdraví a pohodu,

         Tomáš Pečený

 


From: {...}
Sent: Friday, April 22, 2012 0:07 PM
To: víc lidem
Subject: kurvítko

http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Kurv%C3%ADtko

 


From: Tomas.peceny [mailto:t.peceny@volny.cz]
Sent: Friday, April 06, 2012 9:47 PM
To: '{...}'
Subject: RE: Kresby

 

Dobrý večer {...},

     útěchou nám, svátečním konzumentům, a hlavně vám odborníkům budiž, že takhle dopadli i řemeslníci a drobní výrobci jiných věcí a že ten úbytek různorodosti a příjemných specialit bývá vyvážen dostupností, v některých případech pro všechny. Asi z Hayeka tu opisuji příklad s hedvábnými punčochami – teď už nejsou jen pro princezny. Ale v Bille a Lidlu si holt člověk nepopovídá s prodavačem.

     Zdraví a pohodu,

          Tom


From: {...}
Sent: Friday, April 06, 2012 9:16 PM
To: Tomas.peceny
Subject: Re: Kresby

 

Milý pane Tomáši !

   

Pokud máte na mysli euro-kvalitu, lidově nazývanou Eurobier, což jsou dnes vlastně všechna piva z velkoprodukce Vámi zmiňované (např. Gambrinus, Staropramen, Krušovice , Starobrno, etc.)  nelze , než souhlasit. Jinak by s tímto názorem šlo velmi rozsáhle diskutovat a mnoho pivařů i pivovarníků, včetně mne, by s Vámi hluboce nesouhlasilo

   O propuštěných zaměstnancích z dnes ji desítek uzavřených pivovarů,  včetně vzdělaných odborníků a sládků s desítkami let životní praxe se mi ani nechce hovořit !!!!!

 

Dej Bůh štěstí! 

Jo ...... a také Veselé Velikonoce !

 

{...}

Emeritní

        sládek.  

{...}

 


From: Tomas.peceny [mailto:t.peceny@volny.cz]
Sent: Friday, April 06, 2012 11:03 AM
To: '{...}'
Subject: RE: Kresby

 

Dobrý den {...},

    dík Vám za tu ukázku. S pivovarnictvím to snad je vcelku dobré, i když se Vás jako odborníka možná dotkl přechod k velkovýrobě; mně připadá dost logický, když uvážím kvalitu, která se dá ve velkém dosáhnout. Tu likvidaci našeho cukrovarnictví nevidím jako důsledek tržního hospodářství obecně; snad by k ní mohlo dojít až konkurencí třtinového cukru při plné globalizaci, pak by byla žádoucí, aby se naše průmyslové úsilí mohlo zaměřit na světově užitečnější = výnosnější výrobu. To, co jste mi poslal, vidím jako důsledek politiky EU s kvótami na cukr, které náš průmysl poškozovaly a možná stále poškozují proti jiným evropským státům, jak jsem o tom psal v poznámce je EU vyděračská organizace? a v odkazech z ní.

    Důležité mi připadá, abychom si teď nezvolili vládu, která by naši konkurenceschopnost a tedy i další náš průmysl zničila svým populizmem i v mnoha dalších oborech a která by se stavěla povolně i k dalšímu ničení našeho zemědělství tou dotační politikou EU. Ani prezidenta, který by nás pod takovou nadvládu EU zatáhl naplno.

 

    Tuhle výměnu dopisů zase zveřejňuji, jak jste asi zamýšlel.

 

    Připojuju se k {ženě} a přeju i Vám radostné Velikonoce,

        Tom

 


From: {...}
Sent: Thursday, April 05, 2012 3:20 PM
To: undisclosed-recipients:
Subject: Fwd:  Kresby

příloha: Cukrovar HT a jeho likvidace Francouzi

 

Podobně dopadla sousta dalších fabrik.....pivovary....sklárny....české zemědělství.... a dalo by se pokračovat. {...}

 


{Pro zveřejnění jsem doplnil kousek do svého textu a kousek do doručeného. Zveřejňuji dopisy až od data, kdy jsem si vyžádal souhlas, viz též dál u slova 'lázních'.

       Tomáš Pečený                     12.4.11 a 25.4.11}

 


From: Tomas Peceny

Sent: Tuesday, April 12, 2011 2:40 PM
To: '{...}'
Subject: RE: Klaus:-)

 

{...},

    dík za pochopení. Takové věci pronikají do vědomí lidí, tak jako mi náhodný známý chválil ty Krystlíkovy 'Zamlčené dějiny', o kterých píšu v podčárníku výchova, vzdělání a propaganda ; ten obecný pocit, že se nám něco zamlčuje, může být i přímou součástí té PRopagandy, o roli pavědy v tom článku píšu. Jiná taková věc jsou ty "důkazy" popírající evoluci, o kterých mi psal ředitel Hájek a které na mou prosbu posoudila paní docentka Cvrčková. Vyvolávání toho pocitu, že se nám něco zamlčuje, může být i záměr v České televizi v rámci té PRopagandy. K tomu (zatím jen) Vám posílám odkaz na korespondenci se spolustudentem vědcem, který se hodně věnuje odporu proti pavědě, mj. ve sdružení Sisyfos. (Ještě nevím, bude-li se zveřejněním aspoň takhle souhlasit.)

 


From: {...}
Sent: Tuesday, April 12, 2011 10:50 AM
To: Tomas Peceny
Subject: Re: Klaus:-)

 

Rozumím.

 

Ale zrovna tato nahrávka byla v neděli večer v pořadu 168 hodin . Samozřejmě chápu Vaše argumenty a nijak netrvám na umístění na Vašich stránkách. Je pravda, že se po Netu rozšiřuje dosti podivností. Nedávno mi např.dcerka poslala PPS s obřími kosterními pozůstatky a artefakty "lidí" starými nevím kolik tisíciletí,  nalezenými na různých místech na světě s názvem "Zakázaná archeologie" .  Nikde to ověřit nejde a přitom to člověku podsouvá pocit, že se nám tu něco tají. A také Vám také raději všechno neposílám, třebas by to mohlo být zajímavé, neboť ověření zdroje a pravdivosti by stálo mnoho času a námahy.Takže to celkem radikálně omezíme....bulváru je , pravda , koldokola...,   ažaž..

 

 Zdravím po Prahy . {...}

 

 


From: Tomas Peceny
Sent: Tuesday, April 12, 2011 10:23 AM
To: '{...}'
Subject: RE: Klaus:-)

 

Dobrý den {...}

    ten záměr publikování všech dopisů kromě nezákonných, s nímž jsem Vás poprosil o zveřejnění i těch Vašich, budu zřejmě muset vzdát, i když výběru informací jsem se programově chtěl vyhnout. Tou stránkou korespondence se snažím pokračovat v podrobných analýzách zásadních námitek; ale právě Vy mi ukazujete ta úskalí, o kterých jsem Vám napsal. Spousta nezávazných legrácek typu přeřeknutí politiků by mi z té stránky udělala bulvár a možná i pobočku těch PR, které tak záměrně lidem podsouvají postoj, za jehož podsouvání jsou placené. Např. k téhle nahrávce o tom, jak náš prezident "krade", zřejmě pocházející původně z České televize, bych musel zjišťovat, jestli ta úprava s grafickým zvýrazněním byla přidána dodatečně a jak to obojí časově zapadá do té PRopagandy proti našim politickým představitelům, o které píšu v textu o socializmu blízko slov 'jeho kápa' a v odkazech odtamtud. To je při tolika takových věcech pro mne neúnosně pracné, na hranici mých možností byla už ta analýza pro masová média a pro komunikaci se spolužáky, s kterými jsem v častém kontaktu.

     Nejspíš Vám navrhnu, abychom právě z těch Vašich vybrali jen ty, na potřebě jejichž zveřejnění se shodneme, a uveřejnili to tak výslovně. Ten pozitivní o tom turistickém místě vybaveném s důvěrou k návštěvníkům bych tam měl moc rád, o těch lázních bych tam přidal jen odkaz na to, co jsem o nich už napsal České televizi.

    Zdraví a pohodu,

        Tom

 

 

 


From: {...}
Sent: Tuesday, February 01, 2011 3:12 PM
Subject: Konečně také něco pozitivního..... lesní bar

Příloha: Lesní bar

 

Úžasné a (v dnešní době při té PRopagandě proti nám, viz 1/ u slov 'anglicky', 'Mnichovu' a 'Velkoevropskou' ) takřka neuvěřitelné ........

 

Dej Bůh štěstí!

 

{...}